Dorian Popa și Babs au format un cuplu mai bine de 11 ani, iar despărțirea celor doi a venit ca un șoc pentru fanii cuplului. Claudia Iosif, cunoscută și drept Babs, a fost cea care a confirmat despărțirea celor doi. În ultima perioadă au existat mai multe speculații cu privire la o separare între cei doi, care s-a dovedit a fi adevărată. Artistul și iubita lui nu mai formează un cuplu de mai bine de o lună de zile. 

Citește și: Mama lui Dorian Popa, prima reacție în scandalul momentului! Ce a putut spune despre fiul ei, după ce ar fi consumat stupefiante: „O să știe să își repare imaginea”

„Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”,

a scris Babs pe contul ei de Instagram, în urmă cu câteva zile.

În ultima săptămână, Dorian Popa a ocupat primele titluri din presă în urma scandalului în care a fost implicat. El a fost supus unui test pentru a se depista dacă a consumat substanțe interzise, după ce a fost oprit în trafic, doar în lenjerie intimă și având un comportament care i-a pus la îndoială pe oamenii legii.

După toate acestea, vestea că relația artistului cu Babs s-a sfârșit i-a bulversat și mai mult pe fanii artistului.

Mesajul neașteptat care a apărut pe contul vechi al Claudiei Iosif: „Suntem încă împreună”

Claudia Iosif a fost nevoită să își facă alt cont de Instagram, după ce primul i-a fost spart de hackeri. În tot acest timp, pe contul spart încă mai apar postări, care nu sunt făcute de ea.

Recent, pe vechiul cont a apărut un mesaj în care contul respectiv ar nega toate speculațiile cu privire la despărțirea de Dorian Popa. Acest mesaj nu este unul postat de Babs, motiv pentru care unii fani au fost confuzi. 

„Pentru toți cei care se tot întreabă despre relația mea cu Dorian după 11 ani suntem încă împreună. Restul sunt doar speculații”, este mesajul postat pe vechiul cont de Instagram al lui Babs.

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost împreună mai bine de un deceniu. Chiar dacă aveau o relație lungă, cei doi nu aveau planuri de căsătorie sau să își întemeieze o familie. Celebrul cântăreț a recunoscut de mai multe ori în trecut că cel mai mult se concentrează pe carieră în această perioadă. 

„Nu, nu nuntă, nu copil.

Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.” , spunea cântărețul, pentru Click.ro.