Cu câteva zile în urmă, Dorian Popa a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea bolidul său de sute de mii de euro în Domnești. Influencerul ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Problema a influencerului a apărut în momentul în care a fost testat cu aparatul DrugTest.

La acel moment, vedeta le-ar fi spus polițiștilor că nu a consumat substanțe interzise, dar că a fost la un eveniment unde a inhalat fără să vrea fum de canabis.

Pentru a verifica dacă influencerul a consumat sau nu substanțe interzise de lege, acesta a fost condus la o unitate medicală din Capitală, unde i-au fost recolate probe biologice pentru a se stabili cu exactitate dacă Dorian Popa a consumat sau nu anumite substanțe înainte de a se urca la volan.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un

autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în raportul inițial al Poliției.

Potrivit realitatea.net, vineri, 3 noiembrie, a venit rezultatul analizei. Potrivit raportului specialiștilor, influencerul nu a spus adevărul în fața oamenilor legii atunci când a spus că nu a consumat substanțe interzise înainte de a conduce bolidul său de lux.

Sursa citată notează faptul că analiza toxicologică arată că Dorian Popa a consumat canabis, după care s-a urcat la volan și a condus bolidul Lamborghini pe care îl deține.

Reacția iubitei lui Dorian Popa când a aflat ce s-a întâmplat cu influencerul. Claudia Iosif spune că nu știa nimic: „Nu pot să cred așa ceva”

Iubita lui Dorian Popa a fost contactată de jurnaliști după ce nu a spus nimic pe marginea subiectului, după ce influencerul a fost oprit de oamenii legii.

Se pare că tânăra nu știa nimic despre situația iubitului ei, așa că nu a dat mai multe detalii. 

„Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, a fost reacția Claudiei Iosif pentru spynews.ro.

Cei doi au o relație de aproximativ 11 ani și, chiar dacă nu se afișează foarte des împreună, formează un cuplu foarte apreciat de către fanii influencerului.