Dorian Popa a făcut primele declarații despre consumul de substanțe interzise. Celebrul cântăreț a postat un videoclip pe pagina sa de Youtube, unde a recunoscut că a fumat, însă cu câteva zile înainte să fie prins de polițiști. Influencerul și-a recunoscut fapta și a mărturisit că va regreta întotdeauna că a ajuns în această situație și le-a cerut scuze fanilor săi.

Citește și: Surse: Vești proaste pentru Dorian Popa! Examenul toxicologic arată exact ce substanță a consumat înainte să se urce la volan

​„Vreau să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep diminețile cu vlogurile mele. Am greșit indiscutabil, vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău, prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc, am consumat!

Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care îl regret. Îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat. Procesul meu idiot de gândire în momentul ăla a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări, programată de mult, nu voiam să conduc, iar aici știți

prea bine că îl am ca șofer pe Edi, care m-a condus la toate concertele prin țară”, a declarat Dorian Popa.

Dorian Popa, despre faptul că a fost surprins în lenjerie intimă la volan: „S-a făcut foarte mult mișto”

Dorian Popa le-a explicat fanilor firul poveștii și tot ceea ce s-a întâmplat înainte să fie prins de către polițiști.

El a declarat că a greșit în momentul în care a decis să conducă până la un magazin, care se afla foarte aproape de casă. Motivul pentru care era în lenjerie intimă în momentul în care a fost prins de polițiști are legătură cu faptu că abia ieșise din dus înainte de a pleca spre magazin.

„Vineri, în ziua în care s-a întâmplat, am fost acasă toată ziua filmând vlogul de terminare a renovărilor.

Seara, din păcate, am făcut a doua greșeală. Aveam nevoie să mă duc până la un stop și m-am gândit că nu are ce să se întâmple câteva sute de metri de casă. O greșeală flagrantă, pe care mi-o asum, pentru că nu contează dacă sunt 500 de metri sau 500 de kilometri, fapta este aceeași. S-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți, dar nu și în halat.
Recunosc, ieșisem din dus, am tras un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam vin în 5 minute și ca retardatul m-am urcat în mașină și am plecat până la magazin. La scurt timp după ce am ieșit din garaj am fost oprit de un echipaj de poliție. Domnii polițiști au fost foarte respectuoși, și-au făcut datoria așa cum trebuie și eu am fost foarte politicos, respectuos, lucru care poate fi dovedit de camerele polițiștilor. Am urmat toate indicațiile lor(...) Eu mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, eu nu vreau să mai trec prin așa ceva niciodată”
, a mărturisit influencerul.

Dorian Popa, despre perioada dificilă prin care a trecut: „Am simțit nevoia de relaxare, de liniște” 

Artistul a mărturisit că nu are nicio scuză pentru fapta pe care a comis-o, însă a trecut prin mai multe momente stresante în ultima perioadă, motiv pentru acre a simțit nevoia de relaxare și liniște. Aici a contribuit și despărțirea de iubita lui, Claudia Iosif, alături de care a format un cuplu mai bine de 11 ani de zile. 

„Ați cunoscut-o pe mama, e la fel de energică, la fel de tare vorbește, e o chestie genetică la mine în familie. Poate d-asta a fost mai tentat de a lua decizia proastă de a fuma atunci. Am simțit nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată, cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică, plus un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public și anume despărțirea de Babs. Toate lucrurile astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar nu am nicio scuză și îmi asum pe deplin consecințele”, a mai spus celebrul cântăreț.