A trecut ceva timp de când Oana Roman și Marius Elisei au luat-o pe drumuri separate. De atunci, influencerița s-a concentrat mai mult pe carieră, pe viața și pe fericirea ei și, bineînțeles, pe fiica ei, Isabela.

Chiar dacă Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, și-a găsit fericirea lângă o nouă parteneră de viață, influencerița nu pare să se grăbească să înceapă o nouă legătură amoroasă.

Oana Roman nu se grăbește să intre într-o nouă relație: „Mă bucur de liniște și pace”

Oana Roman și Marius Elisei au format un cuplu timp de un deceniu, perioadă în care a venit pe lume și Isabela, singurul copil al cuplului. După despărțirea de fostul soț, Oana Roman a evitat să mai vorbească foarte mult despre viața personală, însă recent aceasta a decis să fie deschisă cu fanii ei cu privire la aproape orice aspect al vieții sale.

Prin urmare, influencerița a postat un mesaj prin care i-a invitat pe urmăritorii ei să îi lase cât mai multe întrebări.

„Hai să stăm de vorbă! Cu sinceritate, ca de obicei, aștept întrebările voastre”, a postat recent influencerița pe contul ei de pe o rețea de socializare. Așa cum era de așteptat, cei care o urmăresc pe vedetă pe Instagram nu au pierdut ocazia de a afla răspunsul la curiozitățile pe care le au cu privire la viața ei, așa că i-au lăsat o mulțime de întrebări.

Citește și: Oana Roman, profesoară la o școală din București! Iată ce va preda fiica lui Petre Roman: „Am hotărât cu directoarea”

Unul dintre urmăritorii Oanei Roman i-a lăsat o întrebare destul de personală, la care vedeta nu a ezitat însă să răspundă sincer: „Ești implicată într-o relație în momentul de față?”

„Nu și nici nu mă gândesc să fiu prea curând (n.red.

într-o relație). Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, a fost răspunsul Oanei Roman.

Marius Elisei, foarte îndrăgostit de noua iubită. Când s-au întâlnit pentru prima dată: „Nu ne vorbeam, nu ne salutam”

Toamna aceasta, după ce nu mai forma un cuplu cu Oana Roman, Marius Elisei s-a afișat cu noua sa iubită de care se pare că este foarte îndrăgostit. În aceeași perioadă, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru un post de televiziune, fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit când a întâlnit-o pentru prima dată pe actuala sa parteneră.

„Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam.

Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucram la primul meu job, la un magazin, la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă”, a povestit fostul soț al Oanei Roman.

Noua relație a lui Marius Elisei merge foarte bine, așa că el și noua sa parteneră s-au mutat deja împreună.