Oana Roman și Marius Elisei au pus stop definitiv căsniciei lor în luna septembrie a acestui an. Cei doi au divorțat în anul 2021, însă au încercat să mai ofere șanse poveștii lor, de dragul fetiței pe care o au împreună, Isabela. După ce s-au despărțit definitiv. Marius Elisei a intrat într-o nouă relație, iar noua iubită i-a cunoscut deja fiica.

Citește și: Marius Elisei și noua iubită se gândesc deja să își mărească familia! Cei doi s-au mutat împreună, după o lună de relație: „Dacă simțim un lucru, noi îl facem”

În ultima perioadă, Oana Roman a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare. Ea s-a confruntat cu un moment dificil, după ce mama ei a început să se simtă mai rău și a trebuit să treacă printr-o operație, care a decurs bine. Vedeta a mărturisit că se ocupă singură de fiica ei, în contextul în care fostul soț nu s-ar implica deloc în creșterea Isabelei. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că Marius Elisei nu a plătit niciodată pensia alimentară.

„Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei. Asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, declara Oana Roman, la emisiunea Exclusiv VIP.

Mesajul postat de Marius Elisei, după dezvăluirile făcute de Oana Roman

După ce Oana Roman a recunoscut că se ocupă singură de creșterea Isabelei, Marius Elisei a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina lui de Instagram.

Chiar dacă nu a numit-o pe fosta lui soție, fanii sunt de părere că ar fi fost un mesaj postat pentru Oana Roman.

„Pentru un om dublu și patul este mic. Pentru un om lacom, și mormântul este strâmt”, a fost mesajul transmis de Marius Elisei, pe InstaStory.

Ulterior, el a revenit cu încă un mesaj, în care a clarificat faptul că mulți nu au înțeles ceea ce a vrut să transmită, în contextul în care unele persoane i-ar si spus că a lansat un atac deplasat

cu privire la aspectul fizic. „Știam că nu o să înțeleagă mai nimeni ce am vrut să spun în ultimul story... Nu m-am referit la dimensiunea omului. Îmi pare rău dacă asta ați înțeles”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.