Oana Roman trece din nou printr-o perioadă dificilă, după ce mama ei a fost din nou internată. Starea de sănătate a Mioarei Roman are din nou de suferit, însă vedeta se roagă și speră ca cea care i-a dat viață să treacă din nou cu bine. Pe pagina ei de Instagram, fosta prezentatoare TV vorbește zilnic cu fanii ei și le dă vești cu privire la starea de sănătate a mamei sale.

Recent, vedeta a fost sinceră și a recunoscut că situația nu este una încurajatoare. Oana Roman își vizitează mama zilnic la spital și încearcă să îi fie alături cât de mult poate. 

Citește și: Oana Roman, apel către fani după ce mama ei a ajuns în spital! Vedeta este dezamăgită de rudele ei, care au lăsat-o singură: „E nevoie de rugăciune”

„Ca în fiecare zi la ora 13:00 mă duc la mama. Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta. Am pus pe hold (n.r așteptare) proiectele, mă concentrez să fiu lângă ea cât am voie, pentru că nu am voie să stau prea mult la spital. Trebuie să fiu și lângă Iza, asta e viața, cu bune și rele, cu perioade grele… mai puțin grele, trebuie să trecem prin toate și să mergem mai departe”,

a spus Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Fosta prezentatoare a dezvăluit că starea mamei sale este un pic mai bună, însă trebuie ținută în continuare sub observație. Oana Roman a dezvăluit că în această perioadă cel mai important este să gândească optimist și să privească înainte. 

„Să ne luptăm să stăm cu capul sus și privirea înainte.

Să ne uităm în sus și să avem încredere că Dumnezeu are planurile lui și noi trebuie să ne încredem în asta(...) Am fost la mama, starea ei este un pic mai bună decât ieri, dar situație este, în continuare, foarte volatilă”, a mai spus vedeta, pe Instagram.

Oana Roman, dezamăgită că rudele ei nu s-au interesat de starea Mioarei Roman

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor ei, după ce a mărturisit că rudele ei nu s-au interesat deloc de starea mamei sale. După ce a anunțat că mama ei a fost din nou internată, vedeta a fost surprinsă să vadă că a primit mai multe mesaje din partea unor oameni mai puțin apropiați, în timp ce rudele ei nu s-au interesat deloc de ea și de mama ei. 

„Atunci când realizezi că nu ești singur. Deși tata, sora și nici prea mulți apropiați nu pare că au disponibilitate să întrebe ce faci?, ești ok?, sunt câțiva de la care poate nu te așteptai și care fac diferența. Și-ți dau putere, ca și mulți dintre voi. Sunt recunoscătoare”, a transmis Oana Roman pe Instagram.