Mioara Roman s-a confruntat în ultima perioadă cu momente delicate de sănătate, motiv pentru care a trebuit să treacă și printr-o operație. Oana Roman i-a fost alături în aceste clipe atât de mult cât a putut și atunci când nu era fizic lângă mama ei, vedeta își ruga fanii să o poarte și pe femeia care i-a dat viață în rugăciunile lor.

Citește și: După separarea definitivă de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit cu ce se confruntă: „Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc”

După ce starea de sănătate a mamei sale a început să se mai îmbunătățească, Oana Romana a continuat să îi țină la curent cu toate noutățile. Ea a postat recent un videoclip care i-a luat prin surprindere pe urmăritorii vedetei. Fosta prezentatoare TV s-a filmat în salonul în care se afla mama ei și le-a spus tuturor că a venit alături de sora ei, Catinca Roman, în vizită la mama lor.

Pe fundal se auzea vocea Catincăi Roman, care îi spunea surorii sale, în glumă, să nu o filmeze.

„Am ajuns la mama în vizită cu sor-mea și e mult mai bine. Reușesc fetele aici la (n.r. centrul unde este îngrijită Mioara Roman), pentru că ea era extrem de slăbită când a ieșit din spital, după operație și două săptămâni de ATI. Totul decurge mult mai bine acum și e mult mai în formă mama”,

a anunțat Oana Roman, pe InstaStory.

Oana Roman, dezamăgită după ce sora ei nu s-a interesat de starea mamei lor: „Sunt câțiva de la care poate nu te așteptai” 

Oana Roman a acuzat-o de mai multe ori pe sora ei, Catinca, că nu își vizitează mama. Vedeta a fost singura care i-a fost alături femeii care i-a dat viață de fiecare dată când a trecut printr-o intervenție și nu numai.

Cele două au decis să îngroape securea războiului și să fie alături de mama lor, motiv pentru care au început să o viziteze tot mai des împreună în ultima perioadă. Înainte ca mama lor să treacă prin ultima operație, Oana Roman le-a transmis fanilor că a primit mai multe mesaje și ajutor din partea străinilor decât din viața familiei sale. 

Citește și: Oana Roman își vizitează mama zilnic, după ce starea ei s-a agravat! Cum se simte Mioara Roman acum: „Ne luptăm să stăm cu capul sus”

„Atunci când realizezi că nu ești singur. Deși tata, sora și nici prea mulți apropiați nu pare că au disponibilitate să întrebe ce faci?, ești ok?, sunt câțiva de la care poate nu te așteptai și care fac diferența. Și-ți dau putere, ca și mulți dintre voi. Sunt recunoscătoare”, le-a transmis Oana Roman fanilor ei în urmă cu ceva timp, pe pagina ei de Instagram.