Randi este de departe unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Vedeta a fost invitatul lui Cosmin Cernat în cea mai recentă ediție a emisiunii „Invitatul de 12”, difuzată în fiecare duminică, de la ora 12:00, simultan la Kanal D2 și Radio Impuls.

Printre alte subiecte pe care artistul le-a abordat, Randi a vorbit și despre rădăcinile sale, mai exact despre modul în care bunicii săi au venit în țara noastră.

Cântărețul a povestit că aceștia au plecat din Grecia, pentru că sărăcia de acolo era copleșitoare.

„Din ce mai știa bunica, atunci când povestea, ei au fugit din Grecia pentru că era sărăcie, cred că se băteau cu macedonenii și au trecut Dunărea pe cai, iarna, când era înghețată. Au venit în România, mai exact în Pitești. Fiind negustori au reușit să-și construiască un restaurant și când le mergea mai bine a venit Regimul(n.

red. Comunist). I-a scos din tot ce aveau și i-a pus pe toți 5 într-o garsonieră. Îți dai seama ce șoc, să muncești o viață întreagă și apoi să nu mai ai nimic.(...) E o bancă acum(n.red. în locul fostului restaurant)”
, a spus Randi, la „Invitatul de 12”

Randi, despre regimul alimentar pe care îl urmează: „Nu mai sunt atât de sigur”

Randi a vorbit și despre stilul său de viață. Solistul a dezvăluit că este foarte concentrat pe modul în care se antrenează și pe suplimentele alimentare pe care le consumă. În ceea ce privește însă mesele de toate zilele, vedeta a mărturisit că are anumite dubii. 

Citește și: Lidia Vadim, adevărul despre situația financiară a tatălui său! A aflat tot abia după moartea politicianului: „Am plătit datorii de peste 100.00 de euro”

„Mă duc(n.red. la sală).(...) Am devenit și pasionat de suplimente și tot ce înseamnă longevitate.(...)Cred că informația, sau lipsa ei, te face fie să trăiești mai puțin, fie să trăiești din ce în ce mai mult. Sunt multe suplimente care te ajută să arzi grăsimi, să secreți testosteron mai mult.(...) Dincolo de asta, toți avem carențe de vitamina D, de Omega, de vitamina C... La nivel de alimentație sunt derutat și eu.(...)

Am început să mănânc carne, dar doar o dată pe săptămână, pește, mai ciupesc fructe de mare, nici la ouă nu mai sunt atât de sigur”, a mai spus vedeta.