Călin Goia este de departe unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, împreună cu colegii săi de trupă. Voltaj este de ani de zile pe val în România. Recent, aceștia le-au făcut o surpriză fanilor și au lansat piesa „Fratz”, în colaborare cu Zdob și Zdup. 

Solistul trupei Voltaj a fost prezent în cea mai recentă ediție a emisiunii „Invitatul de 12”, unde i-a povestit lui Cosmin Cernat despre cele mai frumoase amintiri din copilăria la țară, la bunici. 

Chiar dacă are foarte multe amintiri plăcute din zilele petrecute la sat, Călin Goia spune că nu ar renunța niciodată la traiul în inima orașului, pentru că simte că acesta i se potrivește mult mai bine decât viața mai liniștită de la sat.

„Când eram chiar micuț(n.red. cele mai frumoase amintiri din copilărie), de la țară, de la datul cu sania, de la mersul cu colindul în Ajun de Crăciun, de la scăldat verile în râul de lângă sat.

Eu am trăit o copilărie la țară, în vacanțe. Eram născut, crescut în Cluj-Napoca, dar vacanțele erau la bunicii de la țară. Pentru mine era frumos să merg în vacanțe la țară, dar sunt orășean, n-aș putea trăi acolo. Sunt agitat, îmi trebuie un teatru, un stadion, un concert. Viata la țară e frumoasă și liniștită, dar pentru mine e prea liniștită”
, a povestit Călin Goia, la „Invitatul de 12”. 

Solistul trupei Voltaj, foarte cuminte chiar și în liceu: „N-am avut niciodată probleme de genul ăsta, să chiulesc, să îi cheme pe ai mei profesorii la școală”

Solistul își amintește cu drag și de adolescență, perioadă în care făcea parte dintr-un grup mai mare de prieteni. Chiar dacă se distra alături de prietenii săi, artistul spune că era un copil cuminte, care nu le-a făcut problemele părinților săi și care era chiar bun la școală. 

Citește și: Marian Drăgulescu, despre viața de campion. Ce regretă celebrul sportiv: „Nici nu voiam să mai aud de gimnastică”

„Eram bun(n.red. la școală), și cuminte și bun. Nu eram genul acela de tocilar, dar eu am avut o regulă din partea părinților: au zis că pot să fac tot ce vreau atâta timp cât îmi văd de școală, cât nu am absențe.

Am făcut mult sport, am făcut și muzică, astea erau hobby-uri la vremea respectivă.

În liceu am avut gașcă cum mi-aș dori să aibă si copiii mei, și de fete și de băieți, cu care făceam o grămadă de trăsnăi dar eram la cel mai bun liceu din Cluj pe vremea aceea, Liceul de Informatică și eram în gașcă și cu băieți și fete din alte licee, dar tot bune, și ne vedeam de școală, dar aveam timp și de distracție.

N-am avut niciodată probleme de genul ăsta, să chiulesc, să îi cheme pe ai mei profesorii la școală”, a mai spus artistul, în emisiunea moderată de Cosmin Cernat