Juno a fost inivtat în ultima ediție a emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat și difuzată simulat pe Kanal D2 și Radio Impuls. Celebrul cântăreț a vorbit despre cariera sa, modul în care pandemia l-a influențat, cât și despre perioada dificilă cu care se confruntă în ultima perioadă. Chiar dacă la începutul carierei era dansator, Juno a mărturisit că a preferat întotdeauna muzica, motiv pentru care acum reprezintă o prioritate în viața lui.

El i-a recunoscut lui Cosmin Cernat că trece printr-o perioadă mai dificilă, motiv pentru care s-a aflat mai mult în studio. 

Citește și: Bianca Dragomir, cea mai nouă stea din industria muzicală! La doar 19 ani, ea se bucură de un adevărat succes: „Muzica e un lucru atât de personal”

Juno: Am o perioadă în care nu merg nicăieri.

Am refuzat să merg în locuri. Am o perioadă în care doar stau în studio, lucrez la mine, la proiect. Îmi face plăcere să vorbesc cu tine, îmi place energia ta.

Cosmin Cernat: În industria muzicală ai prieteni?

Juno: Am prieteni în industria muzicală. Am niște chestii care m-au deranjat recent. Am câțiva. Pe Andrei îl consider prietenul meu, pe Smiley.

M-a învățat multe. Pe lângă legătura noastră de business, e o legătură acolo. Sunt o grămadă de cazuri care mi-au demonstrat contrariul.

Juno, schimbat față de ultimul interviu pe care l-a avut cu prezentatorul Cosmin Cernat: „Erai mai deschis atunci” 

Cosmin Cernat i-a mărturisit lui Juno că este schimbat față de ultimul interviu pe care l-au avut împreună, în urmă cu câțiva ani.

Artistul de 26 de ani a recunoscut că nu vrea să dea mai multe detalii despre ceea ce l-a făcut să se închidă în el, deoarece își dorește să împărtășească cu fanii lui doar momentele pozitive. 

Cosmin Cernat: Ești foarte schimbat față de ultimul interviu. Mă refer la capacitatea și felul în care te deschizi, probabil are legătură cu perioada. Erai mai deschis atunci.

Juno: Am niște trăiri personale recente, probabil și asta are legătură, dar nu vreau să vorbesc. Nu vreau să le zic oamenilor ce mă supără, vreau să le zic ce mă bucură. Mă bucură muzica. Mi se pare că sunt privilegiat, sunt un om binecuvântat și vreau să mă folosesc de asta mai mult.

Deoarece a menționat de multe ori cuvântul „ego” în cadrul interviului, Juno a fost rugat de Cosmin Cernat să dea mai multe detalii despre semnificația acestui cuvânt pentru el. Artistul a vorbit despre cât de mult este afectat sau nu de ego. 

Cosmin Cernat: Ce înseamnă ego-ul pentru tine? E clar că e ceva care te deranjează pe tine.

Juno: E piticul ăla din cap. E o voce, care uneori te motivează, alteori pe mine mă face să iau niște decizii de care îmi pare rău. Ascult unele piese sau unele vorbe pe care le-am spus și îmi dau seama că le-am zis din ego. Chiar cred că e bună o doză mică de ego, trebuie să ai un pic de ego pentru competiție. Toți avem momente, perioade, întâmplă, lecții. Am momente când mă judec.