Începând de luni, 8 ianuarie, de la ora 07:00, fanii emisiunii "Dimineața pe Doi cu Greeg și Cernat" sunt invitați să se alăture unui nou sezon al îndrăgitei emisiuni matinale, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, simultan pe Kanal D2 și pe frecvențele Radio Impuls.

După o binemeritată vacanță, Cosmin Cernat, Greeg și Nadina Zisu revin asadar cu forțe proaspete, pregătiti să aducă în diminețile ascultătorilor cele mai interesante subiecte, selecții muzicale inspirate și cele mai proaspete știri ale zilei.

"Dimineața pe Doi cu Greeg și Cernat" a surprins inca de la lansare, prin abordarea unică, un mix reusit intre TV si radio.

Emisiunea se remarcă prin dialoguri spumoase, muzică bună, atmosfera plină de voie bună, invitați speciali și, nu în ultimul rând, prin știri proaspete prezentate într-un mod inconfundabil de către Nadina Zisu.

Cosmin Cernat și Greeg, cu o vastă experiență în media, aduc zi de zi în prim-plan pasiunea lor pentru discuții interesante și experiența acumulată de-a lungul anilor.

A fost o vacanță mică pentru noi, revenim repejor! Ne-ați lipsit, sper că în noul an sunteti pregătiți sa ne reîntâlnim, de luni, zi de zi, in cea mai bună formă. Să fie energie si poftă de muzica si de povestit!”,  a spus Cosmin Cernat.

Sunt nerăbdător să revenim în fața publicului! Fiti cu urechile si ochii pe <Dimineata pe Doi>, sa continuam această călătorie frumoasă, matinală, împreună”,  a spus Greeg.

Citește și: Randi, dezvăluiri despre originile sale. Ce a povestit despre bunicii săi: „Au trecut Dunărea pe cai, iarna, când era înghețată”

“De luni, setăm iarăși alarmele dis-de-dimineață. Vacanța a trecut ca un pocnit din degete și începem un sezon nou de dimineți în trei, în care vom veni cu multe surprize în difuzoare și pe micile ecrane pentru cei la fel de matinali ca noi.

Revenim cu muzică faină, știri de care avem nevoie și multă energie bună, să ne ajungă pe tot anul în care abia am pășit”,  a spus Nadina Zisu.

Noul sezon al emisiunii promite să ofere o combinație captivantă de muzică, conversații interesante, știri de actualitate și invitați surpriză gata să dezvăluie cele mai neașteptate povești. "Dimineața pe Doi cu Greeg și Cernat" reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze și cu informațiile proaspete.

Nu ratați noul sezon “Dimineata pe Doi cu Greeg si Cernat”, Incepand din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 07:00, doar pe Kanal D2 și Radio Impuls. Fiți pregătiți pentru o dimineață plină de surprize și divertisment de calitate!