Feli Donose ar fi fost nevoită să își anuleze un eveniment în perioada următoare, din cauza unor probleme de sănătate. Este vorba de concertul din data de 18 noiembrie 2023. Organizatorul spectacolului a fost cel care a anunțat reprogramarea concertului, nu artista. Acesta a precizat faptul că evenimentul a fost reprogramat pentru luna ianuarie, pentru că vedeta se confruntă cu anumite probleme de sănătate și nu mai poate cânta la data stabilită, informează Spynews.ro.

Sursa citată mai notează faptul că toate persoanele care au cumpărat deja bilete pentru acest eveniment le pot păstra, pentru că pot să le folosească pentru a lua parte la evenimentul din ianuarie 2024 sau pot cere rambursarea sumei pe care au achitat-o.

Feli Donose, mărturisiri după ce s-a operat la stomac și a slăbit peste 30 de kilograme: „Am zis că nu vreau să mor”

Cu 6 ani în urmă, după ce s-a făcut remarcată în cadrul unui concurs muzical, Feli Donose a hotărât să își schimbe viața și să scape de kilogramele în plus. Vedeta a apelat la o operație la nivelul stomacului, după ce a încercat o sumedenie de diete care au eșuat. Totuși, procesul de slăbire nu a fost deloc ușor, povestește artista.

Citește și: Cheluțu, între Dorian Popa și Babs. Ce se întâmplă cu patrupedul după ce vedetele au luat-o pe drumuri separate?

„Am făcut gastric sleeve, dar nu am vrut ca femeile să o ia ca pe un colac de salvare imediat. A fost un proces destul de greu și emoțional. Nu am vrut să slăbesc pentru imagine, am vrut să slăbesc pentru mine. M-am trezit noaptea cu o criză cu suc gastric, m-am înecat și am zis că nu vreau să mor pentru că nu am grijă de sănătatea mea.

M-am dus și mi-am scanat corpul întâi. Când am văzut că am un firicel mic de chestie sănătoasă, în rest era grăsime și așa mai departe, am zis că nu e normal la 30 de ani să ajung acolo”, a spus ea, potrivit romaniatv.net.