După furatul miresei, valsul mirilor, cabinele foto sau aruncatul buchetului, un nou trend acaparează piața nunților: sala de evenimente fără semnal la telefon. S-a întâmplat chiar la o nuntă din țara noastră. Are toate detaliile Mădălina Bichir, reporter NEWSTIME.

Citește și: Imediat după nuntă, un fiu și-a ucis tatăl. Bărbatul din Bistrița spune că a încercat să își protejeze mama

„Cred că vi s-a întâmplat cel puțin o dată să mergeți la o nuntă unde invitații au stat toată noaptea cu ochii în telefon, nici

nu au dansat, nici nu s-au distrat și nici măcar nu au vorbit între ei. Așa că, doi miri creativi, chiar de la noi din țară, au găsit soluția. Au bruiat semnalul în salonul de evenimente unde avea loc nunta, pentru ca invitații să socializeze. Practic, pe tot parcursul nopții, cei aproape 600 sute de oaspeți nu și-au putut folosi telefoanele mobile. Pățania a fost făcută publică chiar de către unul dintre nuntașii care au luat parte la eveniment, iar pe internet evident au început dezbateri aprinse.
În timp ce unii încurajează noul trend, alții îl blamează. Rămâne de văzut dacă și alți miri vor adopta această strategie”
, a declarat reporterul NEWSTIME.

Subiectul a creat multe discuții în mediul online: „E foarte ilegal” 

Bărbatul care a făcut cunoscută povestea în mediul online a primit zeci de reacții din partea oamenilor, uimiți de faptul că mirii ar fi putut să bruieze semnalul la propria lor nuntă. 

„Ați fost vreodată la o nuntă unde e bruiat semnalul? Mi se pare incredibil, nu am mai pățit așa ceva. Sala de nunți imensă, vreo 600 invitați, no signal înăuntru, pentru ca oamenii să socializeze și să nu stea pe telefoane. Ați fost într-o locație cu semnal bruiat?", a întrebat un bărbat pe o platformă de socializare. 

Subiectul a creat o adevărată dezbatere în mediul online, mulți dintre ei fiind de părere că bruiatul de semnal este ilegal, în timp ce alții i-au transmis bărbatului că problema ar avea legătură

cu numărul mare de invitați din sală și bruierea activă prin emiterea semnalelor radio. 

„În primul rând e foarte ilegal bruiatul de semnal”, „Bruierea activă prin emiterea semnalelor radio, da. Să folosești o plasă de metal (în loc de plasticul uzual) sub tencuiala pereților nu este ilegală”, „Poate e rețeaua mult prea încărcată pe 4G/ dacă ai android fă trecerea din setări la 3G și ar trebui să ai semnal.

La festivaluri/stadion eu stau pe 5G și pe 4G nu am semnal deloc”, sunt câteva dintre reacțiile internauților, potrivit Ziare.com.