Astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Sîla va fi pusă într-o situație extrem de dificilă.

Acum, când memoria i-a revenit, Sîla realizează că nu poate trăi fără Kuzey și reușește să fugă din casa în care o ține prizonieră Alper. Tot ceea ce își dorește tânăra este să îl regăsească pe bărbatul de care este îndrăgostită și să îi mărturisească dragostea ce i-o poartă.

Cu fiecare moment petrecut împreună alături de Zeynep, Ege conștientizează cât de mult a greșit căsătorindu-se cu Melis. Tânărul se simte prins într-o situație ce pare fără scăpare iar faptul că Zeynep, tânăra de care acesta este îndrăgostit, face totul pentru a-l ajuta să-l găsească pe autorul accidentului surorii sale nu face decât să îl bucure pe Ege.

Ce drama teribilă va trăi Sîla atunci când îl găsește pe Kuzey în brațele unei frumoase tinere și ce se va întâmpla atunci când Zeynep se va întâlni față în față cu Cihan, fratele tinerei Seda, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.