Astăzi, de la ora 17:45, un nou episod din serialul „Dragoste și speranță” intră în casele fanilor îndrăgitei producții de la Kanal D2.

În vreme ce Sîla este captivă în casa infractorului Demir, Kuzey face tot ce poate pentru a afla ce s-a întâmplat cu frumoasa fată. Un mesaj de răscumpărare a tinerei, pe care îl va primi Kuzey, îl va face pe ambițiosul avocat să facă totul pentru a o salva pe tânăra de care s-a îndrăgostit.

Feraye, sătulă de prezența lui Gonul în viețile membrilor familiei sale, îi cere acesteia să plece, împreună cu Zeynep, departe de casa lor. Reacția lui Gonul nu va fi însă cea așteptată de Feraye. Melis continuă să îi facă zile de nesuportat frumoasei Zeynep, aceasta fiind convinsă că numai așa va putea scăpa definitiv de tânăra de care este îndrăgostit soțul său.

Zeynep suferă teribil atunci când o „întâmplare” îi aduce din nou, față în față, pe Ege, Zeynep și Melis.

Dacă va reuși Kuzey  să o salveze pe Sîla din mâinile răpitorilor și ce decizie va lua Zeynep în ceea ce-l privește pe Ege, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.