Astăzi, de la ora 18:45, în serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Kuzey îi cere Sîlei să plece din casa familiei sale, bărbatul considerând că el și familia sa au fost păcăliți de tânără, împreună cu Alper.

Inutil încearcă Sîla să se dezvinovățească, pentru că nimeni nu o mai crede. Sîla va fi nevoită să plece cu cel pe care îl urăște cel mai mult.

Cavidan este fericită că și-a dus planul la îndeplinire, după ce Alper a golit seif-ul familiei Bozbey, însă va întâmpina o problemă majoră atunci când Kuzey îi va cere tinerei Bahar să relateze tot ceea ce s-a întâmplat în casa sa, dar și să îi spună cine este vinovat pentru furtul bijuteriilor familiei sale.

Zeynep și Ege vor afla lucruri incredibile despre colaborarea lui Melis cu Ragîp.

Mai mult, tânărul o va întâlni pe sora infractorului atunci când aceasta când încearcă să pună mâna pe suma uriașă de bani promisă de Melis răpitorului.

Dacă va reuși Kuzey să descopere că a fost mințit timp îndelungat de către Cavidan și Alper și că Sîla este nevinovată, puteți afla astăzi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.