În episodul de astăzi din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 18:45, la Kanal D2, o regăsim pe Sîla trecând prin momente de coșmar.

Cavidan a înțeles că, din cauza situației dramatice provocate de Alper, va fi nevoită să părăsească vila familiei Bozbey, iar acum încearcă să întoarcă totul în favoarea sa. Cavidan îl ajută pe Alper să fure bunurile familiei Bozbey din seiful casei acestora și, în același timp, ea merge în fața lui Kuzey pentru a o învinui de toate problemele existente în ultimul timp pe fiica sa cea

mare.

În vreme ce Melis face pregătiri pentru nuntă, Ege savurează momentele petrecute împreună cu Zeynep, tânăra de care s-a îndrăgostit iremediabil. Ege încă așteaptă momentul în care va putea să rupă logodna cu Melis pentru a-i fi alături frumoasei Zeynep.

Cum va reacționa Kuzey când îi va surprinde împreună pe Alper și Sîla, aceștia având asupra lor bunurile familiei Bozbey, puteți afla astăzi, de la ora 18:45, în nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.