Astăzi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Zeynep și Ege sunt tot mai îndrăgostiți și dornici de a demasca acțiunile teribile săvârșite de Melis, în urma cărora au avut mult de suferit.

Ege îi promite lui Zeynep că va rupe logodna cu Melis, de îndată ce va avea dovezile care o incriminează pe logodnica sa în ceea ce privește colaborarea acesteia cu infractorul Ragîp.

Melis bănuiește că ceva „nefiresc” se întâmplă între Ege și Zeynep și încearcă disperată să grăbească uniunea cu tânărul de care este îndrăgostită obsesiv.

Pentru Sîla se declanșează calvarul atunci când Kuzey află că Akif, este de fapt Alper, fostul logodnic al tinerei. Inutil încearcă Sîla să îi spună acestuia că nu l-a mințit niciodată și, în același timp, să îi dezvăluie planul malefic al tânărului, pentru că acesta nu-i dă crezare. Sîla

va trebui să părăsească locuința familiei Bozbey.

Dacă va reuși Ege să o demaște acțiunile teribile ale lui Melis și cine va sări în sprijinul Sîlei, în această situație dificilă, puteți afla astăzi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.