Un tânăr de 29 de ani a sfârșit tragic pe „drumul morții” din Buzău, cunoscut pentru numeroase accidente cu victime. Băiatul se întorcea din București, unde își petrecuse concediul alături de prieteni, când s-a izbit violent de o altă mașină. Nenorocirea s-a produs în timpul unei furtuni.

Citește și: Un bărbat din Neamț, păcălit de o prietenă că are o boală incurabilă! I-a dat femeii peste 60.000 de euro pentru tratament

Alex avea 29 de ani, era inginer aeronautic și avea în față un viitor luminos. Fusese plecat o săptămână în București, la vechii săi prieteni din facultate, iar duminică se întorcea către județul Bacău, unde se stabilise de câțiva ani. Avea de gând să treacă și pe la casa părintească, într-un sat de lângă Buzău, dar nu a mai apucat.

„M-a sunat că pleacă din București, se duce la Bacău.

I-am zis să dea acasă să îi dau și eu un pachet la el. Tot la telefon am sunat eu de zeci de ori, că trecuse de ora la care trebuia să ajungă”
, a declarat părintele lui Alex.

Vestea morții lui Alex a venit ca un trăsnet peste familie și apropiați 

Pe Drumul European 85, Alexandru a derapat și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de o altă mașină.

Tocmai începuse o furtună, iar traficul devenise un coșmar. Impactul a fost devastator, iar autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare.

„A făcut acvaplanare. S-a răsturnat mașina pe mijlocul șoselei și din sens invers a venit și l-a luat din plin. Când am văzut că a trecut ora la care trebuia să ajung acasă am început să sun. Am sunat la 112, am sunat la Poliție”,

a mai spus tatăl lui Alex. 

Trupul neînsuflețit al tânărului a ajuns acasă marți, 8 august. Vestea morții lui Alex a căzut ca un trăsnet peste vecinii băiatului, care ajunsese în ultimii ani mândria comunității. A fost un elev de zece, un student silitor, iar de curând conducea o renumită firmă din industria aeronautică.

„Pe propriile picioare a ajuns în această funcție.

Am fost șocat de veste. Inițial am crezut că e un fake pe Facebook”, a declarat un prieten de familie al tânărului decedat. Bilanțul accidentului în care a murit Alex putea fi și mai grav. În coliziune au fost implicate trei autoturisme, din celelalte mașini au fost rănite trei persoane.