Astăzi, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 19:00, la Kanal D2, fanii producției o vor regăsi pe Gonul pusă într-o situație extrem de dificilă. Femeia, aflată în închisoare, este amenințată de Naciye să îl lase pe Bulent în pace, altfel îi va provoca mult rău, aceasta din urmă temându-se că fratele ei încă mai are sentimente pentru cea care i-a fost iubită în tinerețe.

Nici pentru Zeynep lucrurile nu se așează pe făgașul normal, tânăra fiind constrânsă de către Feraye să rupă relația cu Ege.

Tânăra, care este foarte îndrăgostită de Ege, nu înțelege de ce toți sunt porniți împotriva dragostei lor, însă, cu toate acestea, tânăra va fi nevoită să ia o decizie șocantă.

Elif trece prin momente de groază atunci când îl regăsește pe Berk în locul în care <știa> că ar fi trebuit să aibă o întrevedere cu șeful său. Reacția lui Kuzey, atunci când vede ce comportament josnic are Berk, față de Elif, este uluitoare.

Handan este șocată să afle că, deși a încercat disperată să îl țină departe pe logodnicul ei de Elif, cei doi sunt tot mai apropiați.

Cum va reacționa Ege atunci când află că Feraye și Melis o persecută pe Zeynep și chiar i-au impus să încheie relația cu el, și ce se va întâmpla atunci când Bulent va afla de la Gonul că sora lui este cea a intervenit în relația lor, pentru ca cei doi să se despartă, în tinerețe, puteți află astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul

“Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.