Noi situații teribile va avea de înfruntat tânăra Zeynep, în ceea ce privește <relația> cu Belkîs, în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.

În ciuda tuturor reproșurilor și amenințărilor formulate de mama lui Ege, la adresa ei, Zeynep consideră că nu merită să fie astfel tratată de Belkîs și este decisă să pună punct acestor manifestări nepotrivite.

Mai grav este că tânăra a ratat un examen important la facultate, din cauza problemelor cu Belkîs, iar Feraye o învinuiește pe Zeynep că nu dă atenție studiilor.

Naciye continuă să investigheze trecutului lui Gonul și așa, sora lui Bulent, va afla un adevăr care o va șoca.

Firdevs nu renunță la investigațiile în ceea ce privește suspiciunea că soțul îi este înfidel și, în cele din urmă, reușește să deslușească acest mister.

Ce situație neplăcută va trebui să mai înfrunte Zeynep, ca să scape de <avalanșa> reproșurilor lui Belkîs, cum va reacționa Firdevs când află cine este <amanta> soțului său și ce află Naciye, despre fratele său puteți afla în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță ”, numai la Kanal D2.