Astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, fanii producției o vor regăsi pe Zeynep pusă într-o ipostază umilitoare, situație provocată de nimeni alta decât Melis.

Geloasă peste măsură pe relația dintre Zeynep și Ege, Melis reușește din nou să o pună într-o situație neplăcută pe frumoasa tânără care le-a <invadat> casa. Zeynep este luată prin surprindere atunci când însăși mama lui Ege, Belkis, o va trata umilitor, femeia neștiind că frumoasa fată este iubita fiului său.

Zeynep nu știe cum să reacționeze în fața lui Belkis, iar Ege nici nu bănuiește prin ce este nevoită să treacă iubita lui.

Elif reușește să își avertizeze mătușa că Firdevs este pe <urmele> ei, iar Yîldîz îi va împărtășii acesteia întregul adevăr, și mai ales ce reprezintă Suat în viața ei. Cu toate acestea, Elif se teme de ce este mai rău pentru Yîldîz, din partea mamei lui Handan.

Prin ce situație umilitoare va trece Zeynep și cum va reacționa aceasta în fața lui Belkis, aflați în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță ”, difuzat numai la Kanal D2.