Telespectatorii vor afla astăzi, prin intermediul noului episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 19:00, la Kanal D2, cum va evolua relația dintre Handan și Kuzey, acum că femeia urmează să îi dea marea veste logodnicului său, dar și ce situații dificile va avea de înfruntat frumoasa Zeynep.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Dragoste și speranță”. Va fi difuzat pe Kanal D2 din 10 iulie!

Iată că uneltirile lui Melis, în ceea ce privește îndepărtarea lui Zeynep din viața familiei, nu au dat roade iar acum, tânăra urmează a fi pusă în față unui fapt, de care se temea cel mai tare. Drama nu întârzie să apară în sufletul lui Melis care, îndrăgostită de Ege, va trebui să facă față realității și să accepte o situație care îi va provoca multă suferință. O întâmplare face însă ca Zeynep să afle că <unchiul> Bulent nu ar permite relația ei cu Ege.

Tot în această seară, fanii serialului ”Dragoste și speranță” o vor regăsi pe Handan în culmea fericirii, de când aceasta a aflat că poartă în pântec copilul lui Kuzey. Fară să stea pe gânduri, Handan și face totul pentru că întreaga situație să îi fie favorabilă și să grăbească căsătoria cu logodnicul său. Când Nanciye află despre sarcina lui Handan va avea o reacție neașteptată.

Elif, în schimb, suferă în tăcere, știind că l-a pierdut definitive pe Kuzey.

Cum va reacționa Kuzey la vestea că urmează să devină tată și cum va evolua relația dintre Zeynep și Ege, atunci când vor afla că familiile lor nu doresc să fie împreună, veți putea afla chiar în această seară, într-un nou episod din “Dragoste și speranță”, de la ora 19:00, numai la Kanal D2.