În episodul difuzat în acesta seară, la Kanal D2,  Elif mai primește o lovitură atunci când Handan și tatăl acesteia, Suat, reușesc să întoarcă întreaga situație care îi incriminează într-un caz de anchetă judiciară, iar Kuzey va fi nevoit să-și ceară scuze pentru neplăcerile create. Mai mult, șansa îi surâde din nou lui Handan, care face orice pentru a se căsători cât mai repede cu logodnicul său iar atunci când femeia va trebui să facă niște investigații medicale, va afla un lucru care îi va oferi toate avantajele în demersurile sale, pentru a-și adjudeca victoria.

Elif este în stare de șoc și nu suportă gândul că-l va pierde, definitiv, pe cel de care este îndrăgostită din copilărie.

Citește și: În această seară, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2, Elif, prinsă în capcana lui Handan?

Melis nu contenește a unelti împotriva rivalei Zeynep și, profitând de plecarea acesteia în orașul natal, vrea să afle cine este iubitul misterios din viața tinerei.

Belkis, mama lui Ege, este <aliată> de încredere a inverșunatei Melis și ceea ce vor descoperi le va pune pe gânduri.  O situație aparte se petrece atunci când Belkis va fi surprinsă în <flagrant> chiar de Nazire, menajera casei, iar Feraye află totul despre acțiunile celor două. Belkis și Melis vor trebui să-și justifice acțiunile, o situație deloc ușoară pentru cele două.

La polul opus, Zeynep își continuă <investigațiile> în ceea ce privește existența tatălui său biologic, iar Ege îi este aliat de nădejde în acest demers.

În mod neașteptat, Bulent anticipează mișcările fiicei sale și merge în întâmpinarea acțiunilor acesteia. Bulent consideră că Zeynep trebuie, într-un fel sau altul, să afle adevărul despre părinții săi și găsește o modalitate aparte pentru a-i spune acesteia adevărul.

Dacă va afla Zeynep adevărul despre familia sa, dacă Melis va reuși să-și <saboteze> rivala și dacă Elif va renunța la iubirea vieții ei puteți afla chiar în această seară, în noul episod din “ Dragoste și speranță ”, difuzat de la ora 19:00, numai la Kanal D2.