Surprins plăcut, și crezând că a rezolvat problema dintre Melis și Zeynep, Bulent este încrezător în viitorul bunelor relații dintre cele două fiice ale sale, iar telespectatorii vor fi martori unor situații emoționante astăzi, ce se vor derula între protagoniștii serialului “Dragoste și speranță”, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 19:00, la Kanal D2.â

În vreme ce Handan face eforturi pentru a-și salva tatăl, care este pasibil de închisoare, Suat își vede nestingherit de <relația> pe care o are cu Yîldîz, mătușa lui Elif.

Pe de altă parte, Elif nu știe cum să îi spună lui Kuzey că tatăl logodnicei sale este responsabil de incidentul de la șantier în care o persoană și-a pierdut viața, un caz important pe care avocatul trebuie să îl rezolve. Handan însă, află ce vrea să facă Elif și trece la <atac>.

Citește și: “Dragoste și speranță”, din 10 iulie, la Kanal D2

Ce se va întâmplă atunci când Zeynep, satulă de intrigile și suferința cauzate de Melis, decide să plece înapoi în Edremit, locul natal? Cum va reacționa Bulent când află că Zeynep a plecat?

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță ”, numai la Kanal D2.