Intriga este elementul principal care predomină astăzi, în serialul ”Dragoste și speranță”, iar telespectatorii vor fi fascinați de evenimentele ce se vor derula în noul episod al producției, difuzat de la ora 19:00, la Kanal D2.

Feraye este extrem de furioasă de când a surprins mesajul trimis de către Gonul, soțului său. Soția lui Bulent trebuie a afle cine este femeia care și-a permis să intre în viața familiei sale.

Zeynep pică în capcana pregătită cu minuțiozitate de Melis, iar Ege este martorul evenimentelor care se petrec între tânăra de care s-a îndrăgostit și prietenul Arda. Fără să stea o clipă pe gânduri, Ege îi cere socoteală lui Arda pentru trădarea de care a dat dovadă. Atunci când se aștepta mai puțin, Melis va avea parte de o schimbare nedorită, de situație.

Între Elif și Naciye au loc discuții aprinse iar mama lui Kuzey amenință că dacă tânăra stagiară nu stă departe de fiul ei, va răspândi imaginile în care cei doi au fost surprinși în ipostaze apropiate. Pe de altă parte, Kuzey face investigații pentru a afla cine îi șantajează, pe el și Elif, și va avea parte de un șoc atunci când află cine este <făptașul>.

Ce se va întâmpla atunci când Kuzey va recunoaște, în fața mamei sale, că este îndrăgostit de Elif, și ce promisiune îi va face tânărul părintelui matern,

puteți afla astăzi, într-un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță ”, numai la Kanal D2.