Schimbare incredibilă de situație în ceea ce privește <relația> Elif – Kuzey, iar fanii serialului “Dragoste și speranță” vor fi martorii unui șir impresionant de evenimente ce se vor derula în viețile protagoniștilor producției, în noul episod difuzat în această seară, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Kuzey nu știe cum să reacționeze acum, când pentru prima dată, sentimente de iubire îi copleșesc inima. Chipeșul avocat se teme să dea curs sentimentelor pe care le nutrește pentru Elif.

Zeynep se confruntă cu o situație stânjenitoare, atunci când Feraye îi cere să nu creeze probleme în casă, considerând că <nepoata> soțului ei are un comportament imoral, iar presupusele acțiuni ale acesteia pot pată numele familiei. Melis este luată prin surprindere atunci când Arda îi ceară socoteală pentru uneltirile ei, mai ales că acestea au dus la stricarea prieteniei dintre el și Ege.

Arda nu suportă că Melis l-a folosit pentru a o îndepărta pe Zeynep de Ege.

Bulent îi face o vizită neașteptată lui Gonul, și îi spune acesteia că în curând Zeynep va află tot adevărul. Gonul este îngrijorată de cum vor evolua lucrurile, de acum încolo, în viața fiicei sale.

Citește și: În această seară, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2: Melis, față în față cu Zeynep

Ce se va întâmplă atunci când Ege decide să rămână alături de Zeynep, indiferent de consecințe? Cum va reacționa Naciye atunci când află că fiul ei este îndrăgostit de Elif și ce promisiune îi face Kuzey tinerei stagiare, de care s-a îndrăgostit, atunci când află că aceasta este șantajată pentru ceea ce s-a petrecut între ei, în călătoria de afaceri din Ankara?

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță ”, numai la Kanal D2.