Astăzi de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat la Kanal D2, telespectatorii o vor regăsi pe Zeynep pusă, din nou, într-o situație extrem de dificilă, datorată, în exclusivitate, mamei lui Ege, Belkis.

Belkis, alimentată de Melis, îi creează mari suferințe sărmanei Zeynep iar tânăra este nevită să suporte umilințele la care o va supune înverșunata femeie.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Dragoste și speranță”. Va fi difuzat pe Kanal D2 din 10 iulie!

Și Gonul are parte de o întâlnire șocantă. Naciye, cea care în trecut i-a distrus viitorul mamei lui Zeynep alături de Bulent, vine într-o vizită neașteptată, la închisoarea unde își ispășește pedeapsa femeia. Și de această dată Naciye trece la amenințări, așa cum a făcut cu ani în urmă, însă, spre surprinderea femeii, Gonul nu se mai teme de ea.

Elif este surprinsă de Kuzey când o avertiza pe <amanta> lui Suat, spunându-i că Firdevs este pe urmele ei.

Cum Yîldîz realizează că avocatul nu o va ierta pe Elif, dacă își va da seama că l-a mințit, ascunzându-i că sunt rude, se preface a fi o străină. Kuzey știe că Suat este un om periculos și îi cere lui Elif să stea departe de acesta.

Ce se va întâmplă atunci când Ege suspectează că ceva este în neregulă cu iubita lui? Îi va spune tot ceea ce a pătimit, sărmana Zeynep, din cauza lui Belkis, iubitului său?

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.