Astăzi, de la ora 17:45, în “Dragoste și speranță”, îndrăgitul serial difuzat la Kanal D2, Kuzey nu poate trece peste sentimentele pe care le nutrește pentru Sîla.

Cu toate acestea, deoarece la ultima întâlnire dintre Kuzey și Sîla, tânăra nu a dat curs sentimentelor bărbatului, acesta este convins că femeia de care s-a îndrăgostit caută să o uite. Un sprijin în alinarea suferințelor îi este Bahar care își dorește tot mai mult să facă parte din viața lui Kuzey.

Cavidan intră în panică atunci când Alper o atenționează că Sîla se simte mai bine după accidentul suferit și, de teamă ca aceasta să nu dezvăluie planul malefic al acestora, familiei Bozbey, vor lua o hotărâre radicală pentru a-și duce planul la îndeplinire.

Cu sufletul sfâșiat de durere, Ege nu are odihnă până când nu va găsi vinovatul care i-a ucis sora, iar Zeynep este alături de acesta, în teribila încercare prin care trece tânărul.

Seda intră în panică atunci când află că accidentul provocat intenționat a distrus viața tinerei Melodi și apelează disperată la ajutorul fratelui său.

Dacă va reuși Sîla să se salveze din casa lui Alper și dacă o va găsi Ege pe Seda, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.