Astazi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, pentru Elif timpul pare că s-a oprit în loc atunci când ea și Kuzey își împărtășesc lucruri inedite, neștiute până atunci. Elif reușește, după o “îndelungată” luptă să îi câștige inima bărbatului pe care îl iubește din copilărie…cu toate acestea, realitatea își spune cuvântul iar cei doi îndrăgostiți sunt nevoiți să își vadă de drum, în viață, pe cai separate.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Dragoste și speranță”. Va fi difuzat pe Kanal D2 din 10 iulie!

Elif se simte vinovată de accidentul suferit de Handan și face un pas înapoi în relația cu Kuzey. În mod neașteptat, bărbatul nu renunță la femeia care l-a învățat să iubească.

Zeynep este luată din nou sub aripa protectoare a lui Bulent iar tânăra beneficiază de toată îngrijirea necesară însănătoșirii sale, în ciuda nemulțumirii lui Melis.

Dacă vor reuși Elif și Kuzey să treacă peste încercările destinului pentru a fi împreună sau vor renunța la “lupta” pentru dragostea lor, puteți afla in aceasta seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.