“Follow us!”, emisiunea magazin prezentată de Teo Trandafir şi Ilinca Vandici, va avea premiera la Kanal D2, luni, 11 martie, de la ora 15:00.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipa la “Follow us!”, show-ul care va începe în curând, la Kanal D2!

Show-ul va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până joi, și va conține informație proaspătă, din domenii diverse, de interes pentru publicul larg, precum și dezvăluiri din showbiz și culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D

şi Kanal D2, precum “Casa iubirii” sau mult așteptat-ul reality “Insula de 1 milion”, ce va începe în curând, la Kanal D. În show-ul prezentat de cele doua carismatice vedete vor fi dezbătute și cele mai noi trenduri din online.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici îşi vor da întâlnire cu telespectatorii, în fiecare după-amiză, de la ora 15:00, de luni până joi, la Kanal D2, cu poftă de viață, curiozitate, umor și cele mai arzătoare subiecte.

Fii, așadar, la curent cu cele mai proaspete informații, află noutățile din online și numai, urmărind “Follow us!”, emisiunea magazin ce are premiera luni, 11 martie, de la 15:00, la Kanal D2.  Teo Trandafir și Ilinca Vandici te vor aștepta să li te alături la cele mai relaxate și în același timp fierbinți dezbateri despre ceea ce ne preocupă zi de zi!