Florin Salam este implicat într-un nou scandal, după ce o tânără de 23 de ani l-a acuzat că a lovit-o. Deși întreaga scenă ar fi avut loc pe data de 1 ianuarie, ea a depus plângere abia pe 15 ianuarie. Celebrul manelist a negat toate acuzațiile și este convins că totul este o înscenare. În apărarea acestuia a venit și Florin Albu, fostul cumnat al cântărețului. El consideră că acuzațiile nu sunt adevărate, mai ales că îl cunoaște personal pe Florin Salam și știe că nu ar putea răni niciodată o femeie.

El l-a descris despre o „fire foarte moale” și care nu are reacții impulsive.

„Din ce am aflat și eu în familie, nu este nimic adevărat din ce spune fata aceea. Florin nu este un om care să facă rău. El nu este omul care să ajungă să bată pe cineva, Florin este un om fricos. El nu este bătăuș, agresiv. Eu când am văzut știrea mă gândeam în sinea mea: El este o fire foarte moale, nu este impulsiv.

Ca să ajungă el să se impună vreodată, chiar trebuie să fie scos din sărite!”
, a declarat Florin Albu, pentru Cancan.

Fostul cumnat al lui Florin Salam, despre scandalul cu tânăra de 23 de ani: „Mai bine îi cerea bani direct”

Florin Albu este de părere că tânăra care i-a adus aceste acuzații i-a înscenat întreaga poveste pentru bani.

Fostul cumnat al manelistului este de părere că, dacă tânăra i-ar fi cerut direct bani, Florin salam ar fi acceptat, deoarece el ajută pe toată lumea.

Citește și: Florin Salam, acuzat că a agresat o tânără de 23 de ani într-o cameră de hotel! Comunicatul oficial transmis de Poliția Capitalei

„Sunt atâția bărbați care au femei ușoare lângă ei care nu știu cum să mai facă bani cu ele.

Mai bine îi cerea direct bani fata aia dacă avea nevoie, decât să facă așa ceva! Florin i-ar fi dat, el ajută pe toată lumea.”(...) „Nu trebuia să se ajungă la chestia asta. A fost și el ca orice bărbat cu o gagică pe 1 ianuarie și se trezește asta pe 15 ianuarie că a fost bătută”, a mai spus bărbatul, pentru sursa citată mai sus.

Florin Salam, primele declarații după ce a fost acuzat că a lovit o tânără de 23 de ani 

Florin Salam s-a prezentat marți seara, 15 ianuarie 2024, la sediul Poliției Secția 1 de Poliție din Bulevardul Lascăr Catargiu, unde a făcut declarații în calitate de martor. El a făcut declarații în fața jurnaliștilor, după ce a ieșit de la audieri. „Regele manelelor” a mărturisit că nici măcar nu o cunoaște pe tânăra care i-a adus acuzații grave și că totul ar fi o înscenare, în contextul în care

sunt multe persoane care îi vor răul. 

Nu… A venit cu un băiat, nu știu. Eu eram acolo. Ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot, au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să îmi ceară bani  (...)  Sigur…. Eu aș putea să spun multe acum, dar tac din gură. Atât rog pe toată lumea, inclusiv persoana asta, să își vadă de treaba ei și să nu se mai ia după cine o învață să îmi facă mie rău ”, a declarat Florin salam, după ce a ieșit de la audieri.