Explozie în brutăria cu 2 butelii GPL. Camerele de supraveghere au surprins momentul unei deflagrații puternice produse de această dată în Pașcani. Vorbim despre o brutărie în care se aflau o butelie cu gaz și două recipiente cu GPL. Evenimentul a avut loc la ora cinci și treizeci de minute. Patronul spune că a încercat să aprindă cuptorul, dar acesta nu se alimenta cu gaz.

Explozie în brutăria cu 2 butelii GPL. Oamenii legii au deschis o anchetă

A încercat să verifice butelia, moment în care s-a produs explozia și a fost aruncat de suflul deflagrației câțiva metri. A supraviețuit ca prin minune, cu arsuri pe zece la sută din suprafața corpului, mai exact arsurile s-au situat la nivelul feței și a unei mâini. În interior se mai aflau două butelii cu GPL, fiecare cu capacitatea de 60-70 de litri.

La fața locului au sosit patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, două echipaje de prim ajutor calificat, dar și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județeană.

Citește și: „Când o să murim, de la GPL-ul ăsta o să murim!” Florica, femeia ucisă de explozie, a prevestit dezastrul de la Crevedia

Imediat ce salvatorii au ajuns la fața locului, cele două butelii au fost scoase de pompieri din mijlocul flăcărilor și răcite.

Brutăria se afla la doar câțiva metri de un imobil, așa că locatarii acestuia au fost evacuați ca măsură de precauție. Ancheta este în desfășurare pentru a se stabili cauza exploziei.