Mai este foarte puțin până pe data de 25 decembrie, atunci când este prima zi a Crăciunului, una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin ortodox. Praznicul Nașterii Domnului este așteptat cu nerăbdare atât de către cei mici, cât și de către cei mari, care se bucură de cadouri, de cei dragi și de atmosfera de sărbătoare. 

Nu lăsa aceste zile pline de bucurie de la finalul anului 2023 să treacă neobservate și trimite-le celor dragi cele mai frumoase felicitări, pentru a le arăta acestora că te gândești la ei. 

Felicitări pentru Nașterea Domnului 2023: „Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine”

„Să fiți înconjurați de oameni frumoși și iubitori și să ne vedem cu bine și în anul ce urmează. Crăciun fericit!”

„Fie ca spiritul sărbătorilor să ne umple sufletele de bucurie și să avem parte de zile senine și fericire! Vă urez tuturor sărbători fericite!”

„În Ajun de Crăciun, să fim mai buni și mai voioși. Fie ca sărbătorile de iarnă din acest an să fie guvernate de liniște, fericire și armonie.”

„Vă doresc să aveți parte de un Crăciun minunat și să sărbătoriți Nașterea Domnului alături de cele mai dragi persoane din viața voastră! Crăciun fericit!”

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun.

Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!”

„Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc.

La mulţi ani!”

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!”

„Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacții alături de cei dragi. La mulţi ani!”

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru 2023: Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

„De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!”

„Bogăţie câtă vreţi, sănătate pentru toţi, iar la anul care vine să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

„Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

Citește și: Urări de Crăciun pentru 2023: „Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători!”

„Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!”

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și în anii următori, dragi părinți!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidemuşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!”

„Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveți în viaţă. La multi ani cu sănătate!”

„Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!”

„În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Hristos.”

„Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde.”