Paștele este considerată de Biserica Ortodoxă drept cea mai mare sărbătoare de pe parcursul anului. Iată o listă cu mesaje, urări și felicitări pentru toți cei dragi. 

Mesaje de Paște pentru toți cei dragi

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

„ Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!”

„Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!”

„Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

„Mi-am facut ”wishlist-ul” de Paşte.Te vreau pe tine în gradină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul ăsta!”

„Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte !”

„Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

Paşte fericit!”

„În aceste zile sfinte, să ne unim sufletele în rugăciune și să ne bucurăm de harul Învierii.”

„Paște fericit! Fie ca sărbătoarea Învierii să te îmbogățească spiritual și să-ți ofere momente deosebite alături de cei dragi.”

„Îți doresc un Paște plin de bucurie, iubire și armonie. Fie ca lumina Învierii să-ți călăuzească pașii în viață.”

„De Paşti, când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!”

„Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea față de frumos vine din trăirile noastre. Trăiește cu adevărat Învierea Domnului!”

„Abia aștept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveți grijă de voi și faceți curățenie în casă și în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm așa cum se cuvine!”

„M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.”

„Anul acesta nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul!”

„Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurașul, Să v-aducă pe-nserat, Paşte Fericit şi luminat!”

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat! Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate.

Bucură-te ca un copil când vede ouă colorate.”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Paște Fericit!”

„Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul.”

„Rețeta mea pentru un Paște Fericit: Ingrediente necesare: un zâmbet larg și multe persoane dragi în jur. Mod de preparare: Se amestecă o linguriță de fericire cu zilele petrecute alături de cei dragi.Se frământă bine și se lasă compoziția la dospit timp în care stăm la o vorbă cu prietenii dragi. Se presară bucurie după gust și se servește imediat celor dragi. Paște Fericit!”