Felicitări de Sf. Constantin și Elena 2023. Aceasta zi specială este dedicata celor doi sfinți protectori ai creștinătății și a tuturor celor care poartă numele lor. Sfinții Împărați Constantin și Elena este o sărbătoare în calendarul bizant, care se sărbătorește în fiecare an în luna mai.

Pe ce dată pică Sf. Constantin și Elena 2023?

Sfinții Împărați Constantin și Elena, sunt sărbătoriți în calendarul ortodox, în fiecare an, pe data de 21 mai și este o sărbătoare cu cruce roșie.

Biserica îl cinstește pe Constantin în rândul sfinților, în ceata drepților, prăznuindu-l împreună cu mama sa, sfânta împărăteasă Elena, fiind numiți „Sfinții Mari Împărați, întocmai cu Apostolii, Constantin și mama sa Elena”.

Citește și: Urări de Sf. Constantin și Elena 2023. Cele mai frumoase urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 21 mai

Aceasta zi este marcata de bucurie și recunoștință, iar trimiterea de felicitări este un mod minunat de a împărtăși această bucurie cu cei dragi.

În acest articol, vom prezenta câteva idei de felicitări de Sfinții Constantin și Elena în 2023, pe care le puteți trimite persoanelor care își serbează ziua onomastică.

Felicitări de Sf. Constantin și Elena 2023: Cele mai frumoase mesaje

„La multi ani, dragii nostri! Va dorim sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti reciproc mereu si oriunde”

„Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările

pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin/ Costică/ Costel/ Costin/ Costi/ Costinel/ Costelus/ Elena/ Ileana/ Leana/ Lena/ Nuti/ Lenuta!”

„La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!”

Citește și: Calendar ortodox mai 2023: Principalele sărbători cu cruce roșie și cruce neagră

„La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!”

„De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ti le pui.

La multi ani, Costica!”

„Draga ELena, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva. Primeste asadar, din partea mea, multe ganduri bune, urari de sanatate si un ‘La multi ani’ din suflet!”

„Vreau sa iti urez toate cele bune, de „Constantin si Elena”! Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!”

„Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer

la multi ani!”

„Zi de sarbatoare! E primavara, e soare si e ziua numelui tau! La multi ani drag prieten, sa ramai peste ani la fel cum esti acum!”

„Un sfarsit de primavara si un inceput de vara deosebit! La muti ani, Elena!”