Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2023. Sfinții Constantin și Elena sunt patronii spirituali a 1,8 milioane de români, care le poartă numele.

Astfel, aproximativ 1,1 milioane de femei și circa 640.000 de bărbați poartă numele celor doi sfinți emblematici ai Bisericii Ortodoxe.

Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2023. Mesaje scurte pe care le poți trimite celor dragi

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

Cu ocazia zilei onomastice, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire.

La multi ani!

Citește și: Mesaje de Înălțarea Domnului 2023: Urări și felicitări cu „Hristos s-a Înălțat”

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ți le pui. La multi ani,...!

Îţi doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai.

Cu drag, …

Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

Mesaje inedite pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sf. Constantin și Elena

A mai trecut un an de când nu ţi-am urat La muţi ani! Îţi spun acum un frumos La muţi ani şi să trăieşti cât mai mult Costică!

Mulţi ani să trăieşti dragă Elena şi niciodată să nu te gândeşti să îmbătrâneşti pentru că viaţa e frumoasă şi merită trăită!

O superbă zi onomastică şi un minunat an, La mulţi ani Costică!

La mulţi ani, Costele! Nu uita că trebuie să ne dai de băut!

Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce îţi doreşti.

La mulţi ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

Citește și: Acte necesare eliberare buletin: De ce documente ai nevoie pentru a-ți elibera cartea de identitate în 2023?

Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri.

Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani!

De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun cât însemni pentru mine. Îţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori!

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!