Mesaje de Înălțarea Domnului 2023. Înălțarea Domnului este duna dintre cele mai mari sărbători creștinești. În această zi luminată, familiile se adună și petrec timp împreună.

Totuși, cei care nu pot fi alături de cei dragi nu uită de aceștia și le trimit câte o scurtă urare, pentru a le aminti că îi poartă în inimă.

Mesaje de Înălțarea Domnului 2023. Urări speciale cu ocazia acestui praznic

- Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Hristos s-a Înălțat!
- Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos s-a Înălțat!
- Fie ca bucuria Înălţării Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

Hristos s-a Înălțat!
- Hristos s-a Înălţat! Sfânta sărbătoare a Înălţării Domnului să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos s-a Înălțat!

Citește și: De ce se înroșesc ouă de Înălțarea Domnului? Când fac gospodinele acest lucru în 2023?

- Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Înălțarea

Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire.
- Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!
- Fie ca sfânta sărbătoare a Înălțării Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

SMS-uri pentru cei dragi cu ocazia Înălțării Domnului

- Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Hristos s-a Înălțat!
- Înălțarea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. O zi fericită alături de cei dragi!
- Fie ca sărbătoarea Înălţării să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Hristos s-a Înălțat!
- Fie ca sărbătoarea Înălțării Domnului sa va coboare in suflet minunea Invierii.

Multa caldura, pace si liniște in suflet. Hristos s-a înălțat!

Citește și: Acte necesare eliberare buletin: De ce documente ai nevoie pentru a-ți elibera cartea de identitate în 2023?

- Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, Hristos s-a înălțat!
- Înălțarea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei.

Hristos s-a înălțat!
- Sper ca Înălțarea Domnului să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos s-a înălțat!