Ziua Națională a României se apropie cu pași repezi. Parada militară organizată pe 1 decembrie 2023 atrage o mulțime de români, chiar dacă anul acesta temperaturile medii vor fi puțin mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului.

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, acestea vor fi ușor mai ridicate în sudul și sud-estul țării, în timp ce în restul României se vor încadra în limitele normale, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

La mulți ani tuturor românilor! Urări și felicitări de 1 decembrie 2023 

„La mulți ani României, tuturor romanilor și celor ce simt și gândesc românește!”

„Cu prilejul Zilei Naționale a României doresc poporului român cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate, bunăstare, prosperitate și succes!”

„La mulți ani tuturor romanilor și celor ce iubesc România!”

„Dacă te-ai prins în horă, joacă până la capăt. La mulți ani române, la mulți ani România!”

„1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Ne face plăcere să transmitem salutările noastre unui client și unui român deosebit. La mulți ani și petrecere frumoasă de Ziua Națională!”

„Fie ca, 1 Decembrie să vă aducă sănătate, fericire și multă, multă bucurie alături de cei dragi și apropiați.”

„De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, vă doresc distracție plăcută și să vă bucurați că sunteți români. La mulți ani plini de realizări!”

Citește și: Urări de 1 Decembrie 2023: „Fie ca această zi să-ți aducă familia aproape! La mulți ani!”

„Ne face deosebită plăcere să colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați români. La mulți ani încununați de succes și prosperitate.”

„Cu ocazia Zilei Naționale dorim să vă felicităm pentru profesionalismul dumneavoastră și să vă transmitem cele mai sincere urări de bine.”

„Cu români de excepție ca tine țara noastră este mai bogată și mai respectată. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni și mai puternici. Îți mulțumim și îți urăm un sincer La mulți ani!”

„De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet.

La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim Patria și s-o respectăm. La mulți ani, române, fii mândru de țara ta!”

„Cu ocazia Zilei Naționale a României vă transmit cele mai sincere urări de bine și un viitor prosper și fericit. La mulți ani!”

„A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!”

„De ziua ta, române, nu știu cum să mă mai exprim că să-mi potolesc euforia. Îți urez La mulți ani! și să trăiești bine în România!”

„Acest mesaj poate fi citit doar de cei care își iubesc și își apreciază țara. Mai încearcă… Încearcă din nou! La mulți ani, române!”

„La mulți ani, România! La mulți ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflați! Să fim sănătoși și să avem grijă de țara noastră.”

„Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie pentru toți românii. Vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepție și să fiți mândru că sunteți român.”

„Cu ocazia Zilei Naționale vă doresc succes în activitate și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate și bunăstare!”

„Suntem bucuroși să colaborăm cu români deosebiți ca dumneavoastră. Datorită unor astfel de oameni România poate nutri speranța unui viitor mai bun. La mulți ani!”

„Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim să credem că România poate avea un viitor mai bun. Va mulțumim pentru profesionalism și vă dorim tot succesul pe care îl meritați din plin. La mulți ani!”

„La mulți ani România! La mulți ani, române! Hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!”

„În această deosebită zi este ziua tuturor românilor. La mulți ani!”

Citește și: Felicitări de 1 Decembrie 2023: „La mulți ani și petrecere frumoasă de Ziua Națională!”

„A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem: La mulți ani!”

„De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!”

„Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an, de aceea țin să-ți urez La mulți ani!”

„Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat. La mulți ani!”
„Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român. La mulți ani!”