Povestea celor doi soți din Crevedia, care au murit în urma exploziilor din Crevedia, a cutremurat o țară întreagă. Este vorba despre Florica și Lică, care au fost împreună o viață întreagă și au murit tot împreună, la câteva ore distanță. Cei doi soți locuiau lângă stația GPL care a explodat sâmbăta trecută.

Citește și: Pericol uriaș de o nouă explozie la Crevedia! Pompierii au intervenit de la primele ore ale dimineții

Florica se afla acasă atunci când a fost surprinsă de deflagrația provocată de stația GPL. Soția a simțit miros de gaz și a deschis ușa locuinței, în timp ce vorbea cu fiica ei, Oana, la telefon. Sorin, băiatul celor doi soți, a vorbit despre tragedia care s-a năpustit asupra familiei sale. Imediat după ce a deschis ușa casei, Florica a fost cuprinsă de flăcările exploziei și pe corpul ei a avut arsuri în proporție de 95%.

Atunci când a văzut-o, Lică a căzut și el la pământ, iar din acuza șocului a făcut un infarct.

„Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia.

A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță. Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic.
Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea. Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut.
Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură”
, a declarat Sorin, pentru România TV.

Oana, fiica soților din Crevedia, mesaj dureros în mediul online: „Ați vrut sa plecați amândoi prea devreme”

Oana, fiica celor doi soți din Crevedia, care au murit unul după celălalt la scurt timp, este îndurerată și plânge trecerea în neființă a părinților ei.

Cei doi copii rămași acum orfani, Oana și Lică, au venit la București pentru a ridica trupurile părinților lor de la morgă. Pe pagina sa de Facebook, Oana a postat un mesaj trist, care a frânt inimile internauților, alături de o fotografie cu părinții ei.

„Părinții mei. Ați vrut sa plecați amândoi prea devreme. Ne-ați lăsat singuri...”, este mesajul postat de Oana pe pagina ei de Facebook.