Fanii îndrăgitului serial “Gomora” îl vor regăsi pe Genny Savastano într-o nouă situație extrem de dificilă. Azzurra și fiul său sunt, în continuare, ținuți prizonieri de către cei cunoscuți drept ”confederați” iar evenimentele tensionate și intrigile extreme se vor derula cu repeziciune, în ochii privitorului, odată cu difuzarea unui nou episod al îndrăgitei producții, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Citește și: Ciro Di Marzio, un personaj cu lumini și umbre; cine este actorul care îl interpretează pe liderul mafiot în “Gomora”

Gennaro este dezamăgit și îngrijorat pentru că nu și-a putut recupera fiul și soția din mâinile celor cunoscuți drept ”Confederații”, însă Ciro vine în ajutorul prietenului său cu o <sugestie> care îi da fiori lui Genny.

Pe de altă parte, intriganta Annalisa, alături de Ruggero, alias “Vraciul”, și Edoardo i-o prezintă lui Giuseppe, tatăl soției lui Genny, pe Patrizia, cea aleasă de mafiot pentru a înfăptui <intelegerea> pe care a agreat-o, în schimbul familiei sale.

Giuseppe nu doar că se arată încântat a-i redă soția și fiul lui Genny, în schimbul <capului> lui Enzo, dar susține în întregime aceste demersuri.

<Capul> lui Enzo este considerat, de mai marii mafiei italiene, echilibrul perfect pentru ca toată lumea să câștige, și toată această nebunie se petrece pentru ca Edoardo și Ruggero să-și recapete piața vânzării substanțelor interzise din Forcella, teritoriu extrem de profitabil, pe care nu demult Ciro îl negociase pentru prietenul său.

Annalisa este convinsă că Genny Savastano, fără Ciro di Marzio, nu va mai valorează nimic, iar de aici până la un război total între cele mai puternice clanuri mafiote italiene este doar un pas.

Ce rol va avea Patrizia în recuperarea familiei lui Gennaro Savastano și ce contribuție va avea Annalisa în aceste confruntări teribile, dintre cele mai influențe clanuri mafiote italiene, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din “Gomora”, producția difuzată numai la Kanal D2.