Cei doi au negat o lungă perioadă de timp zvonurile cum că nu ar mai fi împreună, dar în urmă cu puțin timp, Gina Chirilă a hotărât să spună adevărul despre situația dintre ei.

Gina Chirilă, despre divorțul de Bogdan Vlădău

Cu 11 ani în urmă, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au ales să-și unească destinele. În 2020, au devenit părinți, iar blondina a născut o fetiță sănătoasă pe care au numit-o Katia.

Relația lor a întâmpinat și dificultăți, iar în cele din urmă, au luat o decizie finală.

Citește și: Unde a fugit Bogdan Vlădău, cu o noapte înainte ca Gina Chirilă să anunțe public despărțirea? Bărbatul a avut companie la ora târzie

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm.

Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelui copilului nostru.”,
este mesajul postat de Gina Chirilă pe rețelele de socializare.

Ce spunea Bogdan Vlădău despre acest subiect

Bogdan Vlădău  a declarat că, în cazul unui eveniment major în viețile lor, ar fi suficient de maturi pentru a face un anunț oficial și clar, prezentând documentele de divorț.

Totuși, nu este cazul acum.

„Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un anunț oficial, în care să spunem clar, asta e hârtia de divorț de la notar sau de la altă autoritate. Nu e cazul aici!”, spunea Bogdan Vlădău.

El a fost întrebat de ce a scos toate pozele cu Gina Chirilă, iar răspunsul său a fost că fotografiile nu au nicio legătură cu relația lor, dar pur și simplu

așa s-a întâmplat.

Citește și: Oana Roman, mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Nu are cum să îmi răspundă”

„Pozele sunt scoase de mai bine de un an de zile, n-am mai postat, nici eu, nici ea, nu are legătură că nu mai suntem împreună sau că ne merge mai rău ca altădată, nu, pur și simplu așa s-a întâmplat.

(…) Noi nu am ieșit să spunem nimic pentru că oricum știu că la noi în România presa poate să scrie orice că o ajută legea. (…) Important e să ne fie nouă bine!”, a mai spus acesta.