Gripa face o nouă victimă. Un copil de patru ani din Bacău a ajuns la spital în stare gravă. Testul rapid făcut la internare a indicat că micuțul avea gripă. Reporterul Delia Sândulachi a fost în direct și a venit cu toate detaliile despre acest subiect.

Citește și: VIDEO Noi informații despre moartea bebelușului din Iași, aruncat de propria mamă de la etaj: „Să o primesc în casă, că a bătut-o. Avea o pată de sânge”

„Băiețelul de patru ani a fost transferat din localitatea Târgu Trotuș la Spitalul din Onești. Avea febră și convulsii. Așa cum spune procedura, i s-a făcut un test rapid, iar acesta a indicat prezența gripei. Din păcate, starea copilului s-a agravat extrem de repede, așa că în doar câteva ore de la internare, medicii au fost nevoiți să constate decesul. Doar în județul Bacău, de la o săptămână la alta, numărul cazurilor de gripă s-a dublat și în Prahova, o fetiță tot de 4 ani a murit săptămâna trecută.

Este considerată prima victimă în rândul copiilor din acest sezon. Copila avea 41 temperatură atunci când a ajuns la spital. În toată țara, cazurile de gripă sunt tot mai multe. Medicii trag un semnal de alarmă și spun că boala nu trebuie tratată în niciun caz după ureche, pentru că se poate agrava. Acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.