În această seară, de la ora 22:30, în ultimul episod din serialul „Agentul Hamilton”, difuzat la Kanal D2, îl regăsim pe Carl într-o nouă ipostază care îi va pune viața în pericol. Misiunea agentului Hamilton de a-l escorta pe Jager în siguranță în Suedia se finalizează dramatic pentru cei implicați.

Chiar înainte ca Jager să fie împușcat mortal, Hamilton află că acesta era urmărit de grupul terorist Green Army, și nu înțelege de ce economistul de la compania petroliera din Varșovia era „vânat” de către aceștia.

La indicațiile lui  Astrid, Hamilton o localizează pe Ina Smolak, una dintre membrele Green Army și astfel reușește să se infiltreze în gruparea teroristă. Odată înfiltrat în Green Army, Hamilton o cunoaște pe lidera acestora, Cecile, și la scurt timp după ce se „integrează” în grupul terorist, Carl este la un pas de a fi ucis.

Dacă va reuși  Carl Hamilton  să afle ce pune la cale gruparea teroristă Green Army și cine este persoana care îi va salva viața agentului secret, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în ultimul episod din serialul „Agentul Hamilton”, difuzat numai la Kanal D2.