În această seară, de la ora 22:30, îl regăsim pe agentul Hamilton, din serialul omonim, difuzat la Kanal D2, continuându-si misiunea de a afla cine se afla in spatele atacurilor teroriste care au zguduit Suedia.

Reîntors din Palestina, Carl Hamilton a aflat că departamentul OEP este condus de Mouna Husseini, care bănuiește că agentul dezertor, Nazzir al-Hasani, a fost în spatele atacului din Stockholm, împreună cu alte trei persoane.

Întâlnirea cu Sonja va fi “gura de oxigen” de care Hamilton avea nevoie, în vreme ce Kristin continuă ancheta în ceea ce-l privește, bănuindu-l de implicare în atacurile teroriste recente.

Kristin și Birger fac progrese în vânătoarea de teroriști și descoperă că aceștia se ascund pe o navă care se îndreaptă spre Germania. Hamilton stabilește o întâlnire secretă cu șeful său CIA, Haig în vreme ce DG și colega lui Astrid încep să investigheze dacă asasinarea iubitului Elenei, Borisov, este legată de atacurile teroriste.

Hamilton primește, de la DG, misiunea de a se infiltra în biroul lui Borisov de la ambasada Rusiei, iar acolo găsește dovezi despre atacul terorist de la Stockholm. În urma acestor evenimente, DG decide că agentul Hamilton să facă echipă cu SÄPO.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Agentul Hamilton”, difuzat la Kanal D2.