Astăzi, de la ora 19:00, în serialul „Dragoste și speranță”, în noul episod difuzat la Kanal D2, Handan nu mai are cale de scăpare în fața lui Kuzey.

Intrată pe ultima sută de metri cu marele eveniment ce urmează a se petrece în viața sa, Handan este nerăbdătoare să-și înceapă noul capitol din viața de familie, alături de Kuzey. Ceea ce nu știe femeia este că logodnicul său îi pregătește o lovitură de proporții, iar evenimentele vor lua o nouă turnură.

Elif este surprinsă să afle ca mama sa nu îngăduie, sub nicio formă, o uniune între ea și Kuzey însă, beneficiind de sprijinul mătușii sale, aceasta speră să își convingă părintele matern să accepte dragostea lor. Kuzey nu se lasă impresionat de reacția negativistă a lui Muruvvet, în ceea ce privește relația lui cu Elif, și face tot posibilul să o convingă pe aceasta de sinceritatea sentimentelor sale în ceea ce o privește pe fiica sa.

În casa familiei Guralp continuă disputele între cele două fiice ale lui Bulent. Cum tatăl acestora plănuiește să le împace, el găsește o modalitate care trebuie să funcționeze în acest sens.

Cum plănuiește Kuzey să o pedepsească pe Handan pentru uneltirile acesteia din trecut și dacă va reuși, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.