Astăzi, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, fanii îndrăgitului serial difuzat la Kanal D2 o vor regăsi pe Handan devastată din cauza situației cu logodnicul său.

Femeia, care aștepta cu nerăbdare ziua nunții cu bărbatul de care s-a îndrăgostit, este la un pas de a face un gest extrem atunci când Kuzey îi spune că nu îi împărtășește sentimentele. Orice s-ar întâmpla, Handan nu vrea să îl piardă pe Kuzey, iar întâmplările ce se vor derula între aceștia capătă dimensiuni dramatice.

Zeynep este extrem de tristă atunci când află că mama ei s-a interesat de ea, însă nu a vrut să îi vorbească, și face tot posibilul ca să ajungă la ea. Ege, prieten de nădejde, îi promite frumoasei Zeynep că o va ajuta să își revadă mama.

Naciye este fericită acum că fiul ei și-a găsit fericirea alături de Elif și va veni, în fața lui Muruvvet, cu o propunere care poate schimba totul pentru încercatul cuplu.

Ce decizie va lua Handan, atunci când logodnicul o părăsește puteți află astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.