Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Iată care sunt zodiile care se vor bucura din plin de iubire la mijlocul primăverii, dar și care sunt nativii pentru care a patra lună a anului nu aduce vești prea bune din punct de vedere sentimental.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Berbec

Începutul primăverii face ca Mercur, cunoscută drept planeta comunicării, și Jupiter, care influențează în bine casa personalității, să favorizeze anumite discuții prin care nativii din berbec pot rezolva anumite probleme existente de ceva timp în familie.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Taur

Pentru tauri, primele zile din aprilie vin cu dragoste. Cei singuri ar putea să observe că se îndrăgostesc brusc, fapt ce poate fi influențat de către conjuncția care se formează pe 31 martie între Venus, guvernatoarea acestei zodii, și Uranus, planeta imprevizibilului.

Citește și: Top 5 cele mai amuzante zodii. Acești nativi au umorul în sânge

Veștile sunt bune și pentru cei care se află deja într-o relație, pentru că aceste persoane se reconectează cu partenerul mai mult decât au făcut-o în trecut.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Gemeni

Aceeași conjuncție care aduce iubirea în calea taurilor are efecte și asupra gemenilor. Însă, dacă nativii din zodia taur se îndrăgostesc până peste cap de o persoană nouă, gemenii ar putea avea parte de sentimente noi față de o persoană din trecutul lor, care îi caută și care nu a renunțat încă

la posibilitatea unei idile.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Rac

Chiar dacă ai început săptămâna destul de agitat din punct de vedere sentimental, lucrurile se mai liniștesc în zilele de 1 și 2 aprilie. Acest lucru s-ar putea datora anumitor activități pe care le faci alături de prietenii tăi, precum o ieșire în oraș.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Leu

Venus și Uranus au grijă să îți pregătească un weekend plin de neprevăzut din punct de vedere sentimental. În funcție de deciziile pe care le iei, acest lucru se poate transforma într-o poveste de iubire sau într-o amintire neplăcută.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Fecioară

Există posibilitatea ca, începând cu ultimele zile din martie să pleci într-o călătorie sau să încerci să rezolvi anumite lucruri birocratice pentru familia ta.

În cazul acesta, există posibilitatea ca nativii fecioară să întâlnească pe cineva care le va da toată lumea peste cap. O posibilă relație este susținută de către armonia care se formează între Marte și Saturn.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Balanță

Neprevăzutul este adus în viața balanțelor de către legătura care se formează între Venus și Uranus. În cazul în care faci deja parte dintr-un cuplu, un eveniment face ca pasiunea dintre voi să se aprindă mai tare ca niciodată.

Din senin ești mai dispus ca niciodată să comunici cu persoana iubită, grație influenței pe care Mercur și Jupiter o au asupra ta.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Scorpion

Nativii din zodia scorpion ar putea avea parte de o surpriză în ceea ce privește relațiile, și chiar o posibilă căsătorie. Totuși, răsturnările de situație care apar din punct de vedere sentimental sunt influențate de deciziile pe care scorpionii le iau în această perioadă.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Săgetător

Pentru săgetători, începutul lunii aprilie reprezintă o perioadă de clarificare din punct de vedere sentimental. În cazul în care ești singur începi să flirtezi mai mult, iar dacă ai deja o relație îți dorești să rezolvi anumite nemulțumiri care au apărut între tine și partenerul tău.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Capricorn

Sfârșitul săptămânii aduce răsturnări de situație în ceea ce privește viața ta amoroasă. Nativii singuri ar putea fi foarte atrași de o persoană cu care au avut la un moment dat o conexiune specială. Cei care fac deja parte dintr-un cuplu ar putea avea parte de anumite tensiuni cu partenerul de viață.

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal, 20 martie- 26 martie 2023. Află ce îți rezervă astrele la începutul primăverii astronomice

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Vărsător

Începutul lunii aprilie este definit de răsturnările de situație pentru vărsător. Atât în plan familial, cât și în ceea ce privește o relație deja existentă, lucrurile s-ar putea schimba. Există și posibilitatea să te îndrăgostești în această primăvară.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2023. Pești

Ești destul de preocupat de partea amoroasă a vieții tale. În cazul în care nu faci deja parte dintr-un cuplu, ești foarte deschis către flirt și, de ce nu, spre o relație serioasă.