La ce oră puteți urmări emisiunea „Duet cu Alexandra”, la Kanal D2. Alexandra Ungureanu este gazda artiștilor care iau parte la serile de excepție pe care, ulterior, toți românii le pot urmări la „Duet cu Alexandra”.

Emisiunea care reunește interviurile excepționale, care se desfășoară într-o atmosferă caldă și primitoare, dar și muzica de calitate, a făcut deja furori în mediul online. Acum însă, aceasta ajunge la un alt nivel și poate fi vizionată și la televizor.

La ce oră puteți urmări emisiunea „Duet cu Alexandra”, la Kanal D2. Cântăreața, primele declarații despre schimbările care vizează emisiunea

O dată cu lansarea postului de televiziune Kanal D2 începe o nouă eră. „Duet cu Alexandra” este una dintre producțiile care se mută din mediul online direct pe micul ecran. Schimbarea este una de proporții, care era însă îndelung așteptată de către artiștii care vin săptămânal pe canapeaua Alexandrei Ungureanu.

Citește și: Noi sezoane “În oglindă”, “Duet cu Alexandra” şi “Detectorul de minciuni” se vor vedea la Kanal D2

Astfel, la un an și jumătate de când a debutat pe YouTube, „Duet cu Alexandra” apare acum pe Kanal D2, în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00.

„Este o schimbare majoră. Parcă nu e întâmplător, pentru că încă de când am început să filmăm în superbul nostru platou de la „Duet cu Alexandra”, toți invitații care intrau ziceau: „Vai, ce frumoasă este emisiunea

asta! Trebuie să fie la televizor.” Și ziceam lasă, că suntem în online și e foarte bine, cu vibe bun și publicul a îmbrățișat-o și mă bucur foarte mult de feedback-ul pe care l-am tot cules de un an jumate încoace. Și iată, surpriză! Sutem la televizor! Cu muzică bună, cu întâlniri calde așa, ca între prieteni.”, a povestit Alexandra Ungureanu, la Știrile Kanal D.

Alexandra Ungureanu, mesaj pentru toți oamenii care îndrăgesc emisiunea. Gazda show-ului a dezvăluit cum se petrece magia de pe platou

Mai sunt foarte puține zile înainte de lansarea Kanal D2, post de televiziune în grila de program a căruia se va regăsi și emisiunea „Duet cu Alexandra”. Până la acel moment însă, artista a vrut să le răspundă fanilor săi la una dintre cele mai frecvente întrebări pe care aceștia i-o adresează pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce vor vedea telespectatorii la Kanal D2, începând din 2 aprilie, ziua lansarii noii staţii TV!

Vedeta a mărturisit pe ce criterii se baza la început, atunci când alegea persoanele publice care luau parte la emisiune, dar și cum au evoluat lucrurile pe parcursul timpului.

„Noi am invitat artiști din toate genurile muzicale, din generații diferite.

Recunosc că, pentru că îmi era foarte greu în postura de host, am început cu prietenii foarte dragi(...), cu oameni cu care am mai cântat sau cu care am mai avut legătură în showbiz. După care am chemat tot felul de artiști. Noi ne pregătim înainte. Eu cu band-ul meu repetăm, studiem un playlist pe care invitații ni-l trimit. Dar vreau să spun că magia se întâmplă la fața locului, pentru că s-a întâmplat de foarte multe ori să cântăm doar o piesă din ce s-a pregătit, iar restul să fie spontan, în funcție de energia, de chimia pe care am avut-o cu invitatul. Și asta este cel mai frumos la acest format.”, a mai spus cântăreața.

Solista a avut și un mesaj pentru telespectatorii ei. Vedeta îi învită pe români să urmărească emisiunea, începând cu 7 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 22:00 pentru a se bucura de muzică bună, live, dar și de povești emoționante și pline de tâlc.