Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit în anul 2019, iar de-a lungul mariajului lor au trecut prin mai multe momente tensionate. Indiferent de câte certuri sau despărțiri au fost, cei doi au reușit de fiecare dată să le discute și să își mai ofere o șansă. Acum, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și au planuri mari pentru anul 2024.

Fostul tenismen a fost invitat în cadrul podcast-ului prezentat de Mihai Morar, acolo unde a avut doar cuvinte de laudă la adresa soției sale.

El a mărturisit că Ioana Năstase este cea mai frumoasă femeie din viața lui, iar cei doi își doresc cu să devină și părinți. În vârstă de 77 de ani, Ilie Năstase mai are cinci copii, iar Ioana Năstase are și ea un băiat dintr-o altă relație. Fostul campion al României a mărturisit că cei doi își doresc cel mai mult să aibă o fetiță.

„Toate femeile sunt frumoase, dar hai să îți spun ceva.

Cea mai frumoasă este ultima! Vorbesc serios... Acum încercăm să avem și un copil. Și nu trebuie să se supere nimeni. Cu ea trăiesc astăzi, cu ea împart timpul, cu ea dorm, cu ea merg în vacanțe. Ioana vrea neapărat o fetiță, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiță. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum face... Ea e mândră de băiatul ei, a lăsat tot ce a realizat copilului ei.
Nu suntem un cuplu liniștit, dar nici să ne luăm la bătaie. Tot ce s-a scris a fost exagerat”
, a spus Ilie Năstase, în cadrul podcast-ului.

Ce spunea Ioana Năstase despre un copil? „Nu mai e momentul” 

În urmă cu câteva luni, Ioana Năstase susținea că nu își dorește să devină mamă din nou. Ilie Năstase i-a spus de nenumărate ori că își dorește ca cei doi să devină părinți.

Între timp, pare că lucrurile s-au schimbat, în contextul în care fostul tenismen a anunțat public că cei doi încearcă să aibă un copil împreună. Între Ilie și Ioana Năstase există o diferență de vârstă de 29 de ani, însă despre care au spus de multe ori că nu le afectează relația. 

„Nu m-am mai gândit să fiu din nou mamă. Ilie îmi spune tot timpul că-și dorește și mai vrea un copil.

Dar nu mai e momentul”, a declarat soția lui Ilie Năstase, pentru Cancan.